Degustació 'Maridatge de vins i caves amb xocolata'

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Des de 10/02/2024 al 26/05/2024

Primer es tasta la xocolata. Després el vi o cava assignat i, finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, observant els canvis que això provoca. El maridatge, acompanyat de les explicacions oportunes és tota una experiència plena de contingut i diversió. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques dels vins i caves, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Horaris

Observacions

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Altres
Se celebra a
Museu de la Xocolata
Coordinat per
Institut de Cultura de Barcelona

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER