Degustació 'Maridatge de vins i caves amb xocolata'

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Des de 13/10/2024 al 01/12/2024

La xocolata i el vi tenen més en comú del que sembla. L’origen i varietat del cacau i del raïm i les diferències en els processos de fermentació i elaboració donen com a resultat dos productes molt complexos. Els aromes, sabors i matisos s’uneixen en un tast diferent que complementa els vins i caves amb DO Penedès amb xocolates bean to bar (de la fava a la rajola) elaborades a l’obrador de la Fundació del Gremi de Pastisseria.

L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller.

Adreçat a adults majors de 18 anys

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Horaris

Observacions

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Altres
Se celebra a
Museu de la Xocolata

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER