Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Des de 04/02/2024 al 19/05/2024

Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Adreça:
Carrer del Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER

Horaris

Observacions

Cal inscripció prèvia.

Durada: 1:30 hora

Altres
Se celebra a
Museu de la Xocolata

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...

FES-NOS-LA SABER