Degustació 'Maridatge de vins i caves amb xocolata'
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la XocolataDes de 10/02/2024 al 26/05/2024
Primer es tasta la xocolata. Després el vi o cava assignat i, finalment, es fa el maridatge d’ambdós productes, observant els canvis que això provoca. El maridatge, acompanyat de les explicacions oportunes és tota una experiència plena de contingut i diversió. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques dels vins i caves, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.
-
- Telèfon
- Tel.: 932687878
- Fax: 932687879
-
- Web
- http://museuxocolata.cat/articles.php?id=id457
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...
FES-NOS-LA SABERHoraris
Dies | Hores | Preus | |
---|---|---|---|
26 maig | a les 12.00 h | Entrada general: 18 € |
Observacions
Cal inscripció prèvia.
Durada: 1:30 hora
Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...
FES-NOS-LA SABER