Degustació "Maridatge de cervesa amb xocolata"
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la XocolataDes de 04/02/2024 al 19/05/2024
Primer es tasta la xocolata, després la cervesa artesanal oportuna i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre les seves característiques de la cervesa, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.
-
- Inscripcions
- reserves@museuxocolata.cat
-
- Telèfon
- Tel.: 932687878
- Fax: 932687879
-
- Web
- https://www.museuxocolata.cat/articles.php?id=id1342
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...
FES-NOS-LA SABERHoraris
Dies | Hores | Preus | |
---|---|---|---|
5 maig | a les 12.30 h | Entrada general: 14.5 € |
|
19 maig | a les 12.00 h |
Observacions
Cal inscripció prèvia.
Durada: 1:30 hora
Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...
FES-NOS-LA SABER